Adios Panama, hola Colombia!

Colombia heeft me wederom een stempel gegeven (na het volledig ondersteboven halen van mijn met veel beleid ingepakte rugzak, grrr…) en Panama ligt dus achter me. Bijna twee maanden, veel gezien en gedaan…Veel mooie dingen beleefd. Ik bezin me nog even op de ‘best of’ en ga ondertussen beginnen aan deel twee van Panamaribo. Morgenvroeg neem ik de ferry van San Andres naar Providencia, nog zo’n prachtig eilandje, en zal ik meer te weten komen over het vrijwilligerswerk dat ik ga doen. Ben benieuwd!

Hier zijn nog wat foto’s toegevoegd van Panama.

Weer even wennen aan rekenen in tienduizenden pesos...
Advertentie

2 gedachten over “Adios Panama, hola Colombia!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s