Trinidad’s rastamannen

Wat meteen opvalt in Trinidad en Tobago (naast het feit dat er overal schóne openbare wc’s zijn, mét wc-papier, dat je ook nog eens ín de wc mag gooien. Wat een feest) zijn de rastamannen. Nog nooit zag ik zo veel meters dreads. Soms tot op de grond. Zo liep er iemand die zijn dreads om z’n arm had gedrapeerd omdat ze anders over de grond sleepten. Helaas was mijn camera te ver weg. Hieronder een kleine selectie rasta’s. De foto’s zijn wat wazig wegens een niet al te beste zoomlens. Voor wildlife schieten is een betere camera nodig.

Verder heeft een ochtendje flink ploeteren in Georgetown’s fast food restaurant mét snel wifi ervoor gezorgd dat de foto’s van Trinidad online staan. Klik hier voor de plaatjespagina. Klik op een willekeurige foto voor een slideshow.

Snel verder met Guyana’s plaatjes nu!

Ook de vrouwen kunnen er wat van
Advertentie

Een gedachte over “Trinidad’s rastamannen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s