De Eierman

Het begint een serie te worden, na de ‘Man-en-zijn-Vogeltje‘, en de ‘Man-met-Dreads‘, volgt nu de ‘Eierman’. De Eierman heb ik vele malen door Pointe Noire zien lopen maar tot nu lukte het me niet hem te pakken. Gisteren op het strand was het eindelijk zover.

In het kader van deze ‘Man-met’ serie wijs ik je graag nog, met dank aan mede-blogger Fem, op een artikel over de ‘Hyena Men‘; een groep Nigeriaanse mannen met hun hyena’s. Geen lovenswaardige praktijken wat mij betreft, wel zeer indrukwekkende foto’s.

Advertentie

2 gedachten over “De Eierman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s