Susan is echt even weg…

…naar een plek zonder internet of telefoonbereik. Dat wordt even wennen voor een internetofiel…Je moet er iets voor over hebben om schildpadden te redden! Ik ga namelijk vanaf zondag een tijdje naar Malena, aan de westkust van het Azuero schiereiland. Hier komen vijf soorten schildpadden tussen juni en oktober hun eieren leggen, waar dan rond december miniatuur-schildpadjes uitkruipen. Het is het einde van het geboorteseizoen maar ik heb zojuist het heuglijke bericht ontvangen dat er nog zestien nesten over zijn. Toch nog een kans om een schildpaddengeboorte mee te maken dus!

Vier kilometer verderop is iemand met internet via de satelliet en daar kan ik met de laptop wel gebruik van maken. Ik zal dus waarschijnlijk nog wel eens met leptopke over het strand richting internet sjouwen. Een heuse off-the-beaten-path bestemming. Ben benieuwd…Hasta luego!

Advertentie

6 gedachten over “Susan is echt even weg…

  1. hoi susan, je maakt bijzondere dingen mee! leuk om te lezen wat je allemaal doet en ziet. ik hoop dat je baby schildpadjes ziet en op de foto krijgt! veel plezier, groetjes marjan

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s