Top 2015

Ook dit jaar een korte terugblik, want tradities moet je in ere houden. WordPress kwam weer met een jaaroverzicht en liet me weten dat ik afgelopen jaar, ondanks het feit dat dit blog eigenlijk maar een half jaar echt in leven was, het Sydney Opera House maar liefst zes keer zou uitverkopen, één keer meer dan vorig jaar. Geen idee waarom ze aankomen met het Sydney Opera House, maar mijn eigen diepgravend onderzoek heeft aangetoond dat ik Ahoy slechts één keer zou uitverkopen. Iets wat een dartstoernooi in een uur doet. En Nick en Simon drie keer in een weekend. Maar toch, leuk dat jullie er weer waren, dit jaar weer? :)

Wat werd er zoal bekeken? Veel ouwe zut eigenlijk. Of ik bedoel, klassiekers! De Surinaamse plaatjes zijn dit jaar een beetje weggezakt, al blijft onderstaande foto ongekend populair. Haagse ontdekkingsreizigster Alexine is van nummer twee opgeklommen naar de eerste plek. De Guyanas zijn ten opzichte van vorig jaar een plek gedaald maar houden hun plek in de top vijf. Nieuw dit jaar zijn Congo’s Tiny Ten. Wat de recente Amazone betreft heeft slechts één post zich weten te plaatsen, welkom Casa Gregorio, ik gun het je van harte. En het allerlaatste bericht van afgelopen jaar stormde meteen door naar de tweede plaats.

Alexine Tinne1. Een kort, maar vrij en vrolijk leven: Alexine Tinne – 

2Gelukszoeker – 

3. From Casa Gregorio, with love – 

4. De Guyanas – 

5. The Tiny Ten – 

Suriname

Maar wat zoeken jullie hier eigenlijk? Dat blijft toch altijd een interessante vraag. Net als vorig jaar is het toch vooral “Frans-Guyana” en “Duivelseiland” wat de zoekende mens probeert te vinden. Dit jaar was het allemaal een stuk beschaafder dan vorig jaar, toen er toch vooral erg veel behoefte bleek aan vrouwen en lichaamsdelen. Maar de prijs voor de meest originele zoekterm dit jaar gaat naar “hollandse student met blote voeten en veel eelt en mooie teennagels?” Ik hoop dat iedereen gevonden heeft wat hij/zij zocht!

Ah, en dan natuurlijk nog een hoera voor de personen die dit jaar de meeste reacties achterlieten, dank je wel Rob AlbertsSabineJan Fransen , TravelLin en AnneOp naar het nieuwe jaar dan maar, en nieuwe avonturen! Nog een foto van een van de laatste dingen die ik zag in 2015 als uitsmijter. Meer hierover binnenkort, waarschijnlijk :)

brulapen Costa Rica

Advertentie

7 gedachten over “Top 2015

  1. Leuk dat ik in de top 5 van meeste reacties sta! :D Ik vind 1x Ahoy vol krijgen eigenlijk ook al een hele prestatie hoor! Ik help me in ieder geval voor een tweede kwee Ahoy ;)

    Like

  2. En bij nazicht van mijn jaaroverzicht blijk jij de nummer 1 qua reacties ;-) Het Sydney Opera House 6 keer uitverkopen is toch nog spectaculairder dan 60 keer de San Francisco kabelbaan laten vollopen ;-)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s