Adios 2014

Gezien het gebrek aan koude donkere depressieve dagen in Amazonia heb ik totaal niet door dat 2014 op z’n einde loopt. Maar nu stromen opeens de jaaroverzichten binnen (zoals mijn jaar in boeken van Goodreads), die mij vertellen dat het toch echt bijna gedaan is. Al heb ik natuurlijk nog altijd zes uur langer dan jullie. Tijd voor een terugblik… aotus Zoals ik aan het begin van het jaar al zei, 2013 was niet om over naar huis te schrijven, maar van 2014 had ik hogere verwachtingen. En ik mag niet klagen. Hoewel de Camino naar Santiago de Compostela en de Canarische Eilanden op de lange(re) baan geschoven zijn (je bent me een fles rum schuldig Anne), is het overwinteren in de Amazone in volle gang en zijn de nachtaapjes al, enigszins wazig, op de gevoelige plaat vastgelegd. Bovendien schijnt mijn promotor er nog het volste vertrouwen in te hebben dat mijn door de hitte opgelopen hersenverweking wel weer bij zal trekken bij terugkomst. Ik ben daar nog niet zo zeker van. Mocht het niet meer bijtrekken, dan kan ik me altijd nog verder verdiepen in rum.

Bezoekers

Ik kreeg ook een overzicht van mijn bezoek hier dit jaar, op dit blog. Volgens WordPress zou ik het Sydney Opera House vijf keer uitverkopen. Gezellig, leuk dat jullie langskwamen, volgend jaar weer? Ik zet de koffie klaar. Of rum natuurlijk, laat maar weten. Wat werd er dan zoal bekeken hier? De Surinaamse plaatjes zijn nog altijd ongekend populair, maar wat berichten betreft staan Panama’s hoogtepunten al een eeuwigheid bovenaan.

  1. Panama highlights – 
  2. Een kort, maar vrij en vrolijk leven: Alexine Tinne – 
  3. De Guyanas – 
  4. Colombia deel 3 – Amazonia – 
  5. Anne in Wonderland – 

Ze komen van heinde en verre, die bezoekers, maar toch voornamelijk van Nederland en België. Dat is natuurlijk niet geheel onlogisch gezien de taal. Oh, en die ene trouwe Aruba-bezoeker, wie ben je toch? :)

Je 2014 jaar dat je blogt - Google Chrome 30-12-2014 81927

Op zoek

De zoektermen blijven ook in 2014 een boeiend inkijkje geven in wat de zoekende mens zoal probeert te vinden. De meest populaire waren ‘Frans-Guyana‘ en ‘Duivelseiland‘, maar er waren interessantere vragen. Zou vraagt één zoeker zich bijvoorbeeld af; “hoe trek ik de aandacht van een man van curacou?” Nou?

Iemand anders zoekt naar “intiem genot met niet vrije moeder,bij haar thuis,tijdens schooluren“. Ik zie het verband met mijn blog niet helemaal.

Er is sowieso veel behoefte aan vrouwen, zoals aan “naakefoto strand meide“, “colombiaanse vrouw scheveningen billen vullen“, en “dikke vrouwen op het naaktstrand curacao“. Wellicht moet ik de content op mijn blog toch aanpassen om meer bezoekers te trekken. Nachtaapjes en chimpansees zijn beduidend minder in trek.

Een enkeling is echter op zoek naar een leguaan met “wie wil leguaan kwijt“, zoekt namaak voeten voor sokken (?) met “voeten namaak voor sokken“, of vraagt zich, heel terecht, af “appleton cream rum waar te koop in europa?” Ik hoor het antwoord graag.

En dan nog even een hoera voor de persoon die de meeste reacties achterliet dit jaar, dank je wel TravelLin! :)

Binnenkort meer over de Amazone, wegens sputterend internet, parasieten, hersenverweking en nachtaapjestochten was het hier wat stil. Voor nu wens ik iedereen een fijn uiteinde (laat dat vuurwerk maar achterwege en concentreer je op de champagne)  en een heel gelukkig en gezond nieuwjaar! Salud! kerstmis Leticia

Advertentie

6 gedachten over “Adios 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s